Nyhet

Möt en medlem i Fors MW familjen - Jelena Vigul!

Hej!

Låt mig presentera mig. Mitt namn är Jelena Vigul. Jag föddes i Vitryssland 1960. Efter att ha avslutat gymnasiet studerade jag på Teknologiska institutet i Minsk under 5 år där jag studerade glas och keramik teknik.

 

1984 flyttade jag till Estland. Där började jag jobba som tekniker hos glasfabriken Tarbeklaas. Senare arbetade jag på Flora som kemi ingenjör. 1995 påbörjade jag en ny karriär inom logistikområdet. Jag fick arbete hos Stora Ensos kundtjänst men det innebar i själva verket mer än så. Där satt jag helt plötsligt och beställde råvaror från pappersbruk, bokade transporter, hanterade import - export, tulldeklarering och även skadereglering. Det var min första erfarenhet av att arbeta i ett globalt internationellt företag.

 

Min arbetsplats före jag kom till Fors MW var också med liknande uppgifter som att ta emot order, leda tillverkningsprocessen, samarbeta med utländska kunder och lokala leverantörer, beställa vissa komponenter, priskontrollera, arrangera transporter och allt därtill som import - export, tull men också återrapportering. Mitt liv har huvudsakligen varit kopplat till produktion men om jag hade en chans att starta om skulle jag vilja utbilda mig inom psykologi eller medicin.

 

Hur som helst värderar jag ett bra team arbete vilket är det enda sättet att nå framgång. Jag föredrar att arbeta i en vänlig atmosfär med artiga och professionella medarbetare, bra humor är välkommet. Jag gillar att utbyta kunskap på jobbet. Jobbet hos Fors MW kommer att utveckla mina färdigheter och ge mig ny erfarenhet. 
Som person är jag känslomässig, lite känslig, romantisk, men stark nog. Jag ogillar för mycket uppmärksamhet till min person. Jag gillar att vara ensam därför jag respekterar folks privatliv. Min fritid tillbringar jag med att läsa tidningar, titta på TV och DVD, lyssna på musik (jag gillar italienska sånger, ryska romanser, även opera sång) som varje person. Mina intressen ligger också i god middag med god mat och mat i sällskap av vänner eller familjemedlemmar.

  

Jag tycker om att resa eftersom det ger möjlighet att besöka en annan kultur och träffa nya människor. Bra minnen är viktigt för alla. Tyvärr har jag inte råd att resa lika mycket som förr. Utöver resandet gillar jag att promenera vid sjökanten eller i skogen med min roliga hund, Runi. Natur, vatten och eld är väldigt lockande för min personlighet.

  

Allt det bästa, Jelena Vigul 
Inköp/Sourcing 

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies