Nyhet

Bloggen är tillbaka

Augusti månad har således anlänt och även om solen fortfarande värmer våra norra breddgrader är det dags och faktiskt hög tid att återvända till arbetet. Förra veckan hördes positiva röster från flera nordiska finansministrar och det verkar som att det värsta krisen är bakom oss. Låt oss hoppas det även om vi också ska vara ödmjuka för att det är en lång väg tillbaka och att vägen kan vara tuff för många.

 

Här på Fors MW har vi använt perioden av lägre aktivitet väl. Vi har fixat i produktionen, förbättrat strukturer, lagerhantering för att nämna några områden. Vi bygger ut och norra europas största bläster har beställts. Läs om detta i tidigare blogg inlägg. Mer information kommer under hösten.

 

Lägg därtill att vi också presenterat första steget i vår FARMA Generation 2 serie och man förstår att vi inte legat på latsidan. Under ELMIA WOOD lanserades vår nya kranserie, gripserie samt grotstakar. Se hemsidan för information. Under hösten kommer en rad nyheter att presenteras. Du kommer att läsa om dem först här på bloggen.

 

Under semestern har det också skett förändringar på vårt outsourcing kontor i Kina. Gunnar Åström som startade upp verksamheten har gått vidare till andra uppdrag och vi har anställt ett riktigt proffs i branschen. Nedan följer en närmare presentation av vår Vice VD Peter Kastberg;

 

Ny medlem i Fors MW familjen

 

Idag välkomnar vi Norris Xiao till Fors MW. Norris kommer att arbeta från vårt Shanghai kontor och leda teamet och arbetet på plats i Kina.

Norris är 37 år gammal och lever med sin fru Xing Haining samt deras treåriga dotter i Pudong området i Shanghai. Norris har lång erfarenhet från sourcing och kvalitetsarbete på ledande positioner. Tills uppdraget på Fors MW arbetade Norris på det amerikanske företaget Monitowoc, ett av världens ledande producenter på lyft och kran utrustning.

 

Vi hälsar Norris välkommen i teamet och önskar honom all lycka och framgång.

 

Peter Kastberg

Vice VD

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies