Välkommen till
Club BIGAB!

 

BIGAB är en svensk Originalprodukt. Framtagen i en liten verkstad i Blidsberg för mer än 30 år sedan och idag med världen som sitt arbetsfält. Göte Håkansson är mannen bakom BIGAB och tillika hedersmedlem i Club BIGAB. Läs hans fascinerande historia om hur BIGAB kom till här.


BIGAB har idag en status bland sina ägare. Många är de som värnar sina BIGAB med värme och omtanke. Många är de som är beroende av BIGAB för sitt dagliga bröd. När vi stolta ägare till varumärket surfat runt på nätet har vi stött på många av er BIGAB ägare som med ett stort engagemang för er BIGAB ägnar tid åt att vidareutveckla era vagnar. Idéerna verkar oändliga. Det är er som vi vill ha som medlemmar i vår Club men naturligtvis är även de som gillar konceptet rent generellt och BIGAB specifikt välkomna!


I medlemskapet ingår;


Medlemskort
Kommer vid uppvisande att ge dig exklusiv VIP behandling på våra mässor där sådan erbjudes. Information inför mässorna kommer i nyhetsbrev.

 

Club BIGAB Dekal
Att sättas i traktorhytten eller på annat valfritt ställe för att visa ditt medlemskap.

 

BIGAB keps
Specialdesignad BIGAB keps.

 

Mailadress
Ett medlemskap kommer att ge Dig som medlem en egen mailadress rakt in i hjärtat på bolaget för samtal då så behövs. En tjänst vi nu introducerar för våra Club BIGAB medlemmar.

 

 

Vi kan erbjuda 25 000sek
Har du vidareutvecklat din BIGAB? Har du kanske tankar på hur man kan förbättra eller göra annorlunda? Vi kommer gärna i kontakt med dig som Club BIGAB medlem. Idéer som av Club BIGAB medlem tas in i själva produktionen stöttas med ett bidrag på 5000 SEK, 10 000 SEK eller 25 000 SEK beroende på idéens betydelse i produktionen.

 

 

Är Club BIGAB något för dig? Vill du bli medlem?
Fyll i informationsformuläret nedan så kommer vi att ta kontakt med dig.

 

 

*Frivillig information att lämna 

 

E-post:
Verifiera e-post:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnummer:
Ort:
* Telefon/mobil:

Ägare av en BIGAB:
Fyll i modellnamn

ex. 10-14

 

Fyll gärna i serienumret:

på din BIGAB

 

 

captcha

Fyll i den kod du ser på bilden ovan

för att kunna slutföra registreringen:


KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi förbehåller oss rätten till ändringar av specifikationer utan föregående information. Alla bilder är enbart avsedda att vara illustrativa.