Nyhet

Ännu ett år är tillända!

Så var det återigen dags att titta tillbaka på ett år som är tillända. 2013 har varit ett år fyllt av hårt arbete och stora utmaningar. Samtidigt har det varit ett år där resultaten duggat tätt mycket tack vare hårt arbete. Vi har satsat tid och resurser på att stärka upp vår produktion men också vårt produktsortiment.


FARMA Generation 2 presenterades i sin helhet på ELMIA WOOD i somras och mottagandet har varit fantastiskt på denna märkesskyddade vagn. När vi nu ser tillbaka kan vi glatt konstatera att vagnarna sålt över förväntan. Över fem stycken T 16 4 WD arbetar nu professionellt i skogen runt om i Europa. En minst sagt imponerande siffra sedan sommarens storlansering.


Vår patenterade BIGAB Generation 2 som började säljas i maj efter visning på Maskinexpo har fått ett enormt gensvar. Att det här är vagnen många väntat på råder det inte längre någon tvekan om. Att sedan intresset varit så stort för stora modeller av BIGAB under året glädjer även det.


NIAB är vår fantastiskt fina skogsprocessor som tyvärr ibland får alldeles för lite uppmärksamhet. Många är det skogsägare som aldrig skulle kunna tänka sig att ta hand om sin skog utan en NIAB. Nästa år är det dags att återigen ta produkten under våra vingar. Vi återkommer mer kring det.


I höstas firade FARMA 20 år på marknaden. För 20 år sedan inte ens en produkt. Idag en självklar marknadsledare. Tiotusentals FARMA har genom åren lämnat fabriken. Idag har vagnen hela världen som sitt arbetsfält. Detta tilltrots valde vi att fira 20 år på marknaden med våra svenska kunder. Det valde vi att göra för att ni varit de som byggt oss. Utan er, ingen marknad. Vi får tacka för det enorma gensvar som festen gavs av er våra svenska kunder. Tack för 20 år tillsammans! Nu ser vi framemot 20 nya!


2013 har varit ett utmanade år. Det ska varken vi eller andra sticka under stolen med. Det har dock varit ett minst sagt lika spännande år. För det är ju som så att utan utmaningarna finns det ingen spänning och utan spänning tappar man snart fokus mot framtiden. Efter att ha tillbringat ett par dags på marknadsmöte i Estland med flera av våra europeiska länder såväl som representanter för vår internationella avdelning kan jag glatt konstatera att framtiden verkligen är i fokus här på Fors MW. Många är de roliga händelser, produktutvecklingar och marknadsföringsprojekt som kommer presenteras under 2014. Vi kan garantera att 2014 blir ett år många kommer minnas.


Nu tar bloggen och nyhetsuppdateringen på hemsidan lite ledigt. Vi är tillbaka den 13 januari. Till dess ber vi att få önska er alla;


En riktigt God Jul & Gott Nytt År!


Ulrica Fors Stenmarck
Marknads/Informationsansvarig AS FORS MW

 

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies