Nyhet

Vår affärsidé, vår framgång!

Ett företag utan en affärsidé blir sällan långlivad. Fors MW affärsidé är ryggraden i vårt företag utan vilken vi skulle tappa fokus och snabbt kunna gå samma väg som alla andra företag i branschen, och om så bort från det som idag gör oss unika och marknadsledande.


Fors MW affärsidé bygger på att marknadsföra, utveckla, tillverka samt sälja små och mellanskaliga kundorienterade produkter till ett konkurrenskraftigt pris inom områden som jordbruk, skogsbruk samt entreprenörskap.
Det kan låta enkelt vid första anblicken, något som de flesta kan klara av. Att äga kedjan från design, produktion till marknadsföring och försäljning. Allt förpackat till ett konkurrenskraftigt pris, samtidigt som företaget utvecklas och resultatet är av vikt kräver sitt hårda arbete men framförallt kräver det en grund av värderingar att stå på, hos Fors MW kallar vi det ryggraden inom företaget.


Fors MW är byggt på värderingar att det är bättre att tjäna mindre per såld produkt och sälja volym än att göra tvärtom. Vår affärsidé är baserad på att vi ska kunna producera en vara till ett pris som kunden är villig att betala. Vår affärsidé är på intet sätt unik men för de företag som verkligen hållit sig till affärsidén har den kommit att bli mycket lyckosam.

 

En prisökning är för oss på Fors MW den sista utvägen och är i sig aldrig en utväg för att öka vinsten i bolaget. För bolagets fortsatta framgång är det därför av största vikt att affärsidén efterlevs av alla inblandade, inom alla områden. Från Fors MW personal världen över till våra återförsäljares affärsidé.


Vi uppnår bästa pris genom att undvika att arbeta med agenter eller via mellanhänder för till syvende och sist, är det kunderna som får betala alla kostnader. Genom att sälja volymer av våra varumärken, kan vi också köpa in volymer av material i inköp. Det ger oss ett bättre pris än våra konkurrenter som många av dem valt en annan bana. Att producera ett fåtal vagnar till ett högre pris. Det här är "hemligheten" bakom Fors MW prissättning och vår framgång.


Att vara en del av Fors MW innebär att våra kostmedveten varje steg man tar. För oss är det inte bara en bit text på ett informationsblad om företaget. För oss är det en del av vår framgångsrika historia och vår framtid. Allt för att kunna producera en vara till ett pris som kunden är villig att betala. Det är Fors MW. Det kommer alltid att vara Fors MW.


Nu är det dags att tacka alla våra fantastiska återförsäljare, kunder och anställda över hela världen för året som gott och samtidigt be om att få önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


Må 2015 bli ett år i fredens och framgångens tecken!


Dina vänner på Fors MW


Nyheter tar nu ett uppehåll och är tillbaka den 7:e januari igen.

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies