Nyhet

Nyhet

Vi har en plats öppen för dig!

FORS MW är ett internationellt företag i maskinbranschen. Vår affärsidé är att, utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja driftsäkra produkter med hög kvalitet. Våra användare finns inom jordbruk, skogsbruk och entreprenad. FORS MW jobbar med de två marknadsledande varumärkena BIGAB växlarvagnar och FARMA skogsutrustning. Koncernen har 150 anställda med huvudkontor i Estland samt dotterbolag i världen. Kunderna återfinns i alla världsdelar.

FORS MW söker nu en teknisksäljare till vårt södra distrikt som för Sveriges del sträcker sig från Nyköping i norr till Malmö i söder. Även Danmark ingår i distriktet. Hela distriktet har ett väl upparbetat nät av trevliga återförsäljare.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som säljare för FORS MW utgår du från ditt hemmakontor där du självständigt planerar och strukturerar din arbetsdag. Du skapar och utvecklar goda kundrelationer genom att leverera teknisk support, utbildning, produktrådgivning och försäljning hos våra återförsäljare i din region. God service och kundfokus motiverar dig. I rollen ingår även att delta på mässor och olika kund event. Efter som Du är vår representant hos våra kunder är Din input till vår utvecklingsavdelning mycket viktig. Tjänsten innebär resande varje vecka, ibland flera dagar i sträck. Räkna med 1-2 nätter i snitt.

Vem trivs här?
 
Vi söker en social, ambitiös person som föredrar att arbeta med stort eget ansvar för planering och prestation. Kunderna uppfattar dig som professionell och förtroendegivande eftersom du är nyfiken, lyhörd och håller vad du lovar. Självklart är det meriterande om du har erfarenhet av skogs- och jordbruksmaskiner eller teknisk försäljning. Men vi tror att rätt person kan lära sig det mesta om detta av oss så länge du har intresse, rätt inställning och brinner för god kundservice.
Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Är du intresserad?

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Ansök snarast möjligt, dock senast den 15 januari 2017. Urval sker löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av Victoria.hammarstrom@badenochandclark.se 036-351034. Vi använder videointervjuer samt personlighets - och kapacitetstester i våra rekryteringsprocesser. Dessa skickas till dig via mail och det är mycket viktigt att du genomför dessa för att kunna gå vidare till nästa steg.
KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2019 | Cookies