Eftermarknad & Service

BEHÖVER DU BESTÄLLA RESERVDELAR?
Vårt reservdelslager har alla de vanligaste reservdelarna tillgängliga på lager för din FARMA, FARMA-N, NIAB eller BIGAB. Alla reservdelar beställs och säljs genom din återförsäljare: 


1) Hitta reservdelsnumret och namnet på delen du söker efter i den reservdelskatalog som kom med produkten vid leverans.

2) Beställ reservdelen via din återförsäljare.
3) Vi levererar din reservdel till din återförsäljare så fort som möjligt.
BEHÖVER DU TEKNISK SUPPORT?
Läs alltid först i den bifogade instruktionsboken och titta i den information som du fick med från din återförsäljare. Om din fråga inte besvaras av instruktionsboken ta kontakt med din lokala återförsäljare. På den här sidan i flikarna till vänster finner du:
• Checklista för maskinkontroll
• Instruktionsvideo för första användandet av maskinen 


Vid avsaknad av instruktionsbok, klicka på din modell av maskin på hemsidan och ladda ner instruktionsboken alternativt kontakta FARMA/BIGAB på info@forsmw.com
HAR DU EN REKLAMATION
Om din utrustning inte fungerar som du förväntat dig så tag i första hand kontakt med din återförsäljare, alla reklamationer hanteras genom din återförsäljare. Vi på FARMA/BIGAB kommer att försöka hitta en lösning om det går. Precis, tydlig och fullständig information underlättar för oss att snabbt försöka svara och lösa en reklamation. Tänk på att alltid dokumentera din frågeställning med bilder när det går.
KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi förbehåller oss rätten till ändringar av specifikationer utan föregående information. Alla bilder är enbart avsedda att vara illustrativa.