Nyhet

Dags att möta!

Så är det äntligen dags att träffa ännu en medlem i Fors MW teamet. Denna gång är det Ago Kakko en av våra senast anställda som här presenterar sig själv och låter dig lära känna honom lite mer.

 

Hej,

 

Mitt namn är Ago Kakko och jag är 38 år gammal. Jag har varit i Fors MW ett par månader redan, så det är hög tid att jag presenterar mig lite närmare. Jag har en examen från Tallinns Tekniska universitet med magisterexamen i industriell ingenjör och management. Jag har också arbetat i flera företag oftast som maskiningenjör och designansvarig. Även om det jag tidigare designat inte är i linje med det jag utvecklar på Fors, anser jag att olika erfarenheter gör att jag kan ha "en ny look" på det jag arbetar med. Ibland är också saker mer lika än vad de först verkar vara. Mitt främsta ansvar i Fors MW är att köra prototypavdelningen och ansvara för automatisering av delar av produktion. I mitt fall innebär automatisering att hantera bland annat robotar men också jiggar.

 

När det gäller fritidsintressen så måste jag säga att jag inte är särskilt originell. När det är möjligt reser jag gärna till ett exotiskt land för sightseeing. Intryck från mina resor är alltid en bra anledning för att träffa mina vänner och prata om det. Om det är möjligt gillar jag också att dyka för att titta närmare på fartygsvrack eller liknande. De flesta av mina dykningar äger rum under resor. En annan ganska tidskrävande hobby är restaurering av gamla bilar. I den takt jag håller på kan det ta flera år att sätta en bil på väg igen. Så jag ska ärligen säga att jag njuter mer av processen än resultatet.

 

Avsluta får jag göra med att säga att det är viktigt att veta när det är lämpligt att sluta tala om dig själv och lyssna till andra. Om någon känner för att prata med mig - så vet ni var jag finns!

 

Bästa hälsningar, Ago Kakko


KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies