Nyhet

Dags att träffa Eric Queckfeldt – Ny i det svenska försäljningsteamet!

Hej!


Mitt namn är Eric Queckfeldt, kallas för Q. Jag är en av de "nya" som ska ta över stafettpinnen på den svenska marknaden från Göran och Carl Erik. Jag är gift och familjen består av både barn och två hundar i villa i Skanör, Vellinge kommun. På fritiden sysslar jag med vattensäkerhet och sitter med i styrelsen för Svenska Livräddningssällskapet i Skåne. På somrarna ansvarar jag för en livräddningsstation i kommunen. Därtill nattvandrar jag så ofta tid finns. Samhällsengagemanget är stort.


Jag är uppvuxen på ett stort lantbruk i Skaratrakten och har läst driftteknik på lantbruksskola. Jag har ett stort teknikintresse och maskiner har alltid varit en naturlig del av livet. Genom livet har jag hunnit med en hel del intressanta saker och uppgifterna har varit varierande. Jag har jobbat i lantbruk och på maskinstationer samt inom entreprenadföretag. Jag har kört lastbil samt haft eget åkeri med körning på Norge. Under ett tag arbetade jag som rederiinspektör med ansvar för den tekniska biten på färjorna mellan Malmö - Köpenhamn för att nu endast nämna några av de saker jag tidigare jobbat med.


Jag har sålt grävmaskiner, redskapsbärare och jobbat hos HC Petersen med märken som Iseki, Zetor och Vitra. De senaste 10 - 15 åren har jag varit verksam inom grönytebranschen med inriktning på försäljning genom återförsäljare. Flera av er återförsäljare har jag redan haft kontakt med genom åren då vi på ett eller annat sätt arbetat ihop tidigare. Jag ser fram emot att fortsätta den relationen. Slutligen måste jag erkänna, trots att jag varit med några år nu, att det har infunnit sig en spännande pirrande känsla i magen. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta med Fors MW s kvalitetsprodukter och alla Er duktigt återförsäljare. Nu följer en tid där både Calle och Göran ska försöka föra över alla sina kunskaper till oss nya killar så att vi på ett bra sätt kan ta över vid halvårsskiftet och fortsätta utvecklingen och försäljningen mot nya höjder i Sverige, Danmark samt Norge.


Med vänliga hälsningar
Q

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies