Nyhet

Intern utbildningsdag i det fria

Alla av oss känner väl till dessa dagar någonstans mittemellan vår och sommar, de dagarna som frestar oss med sin värme, med mjukt grönt gräs ena stunden och sedan överraskar oss helt plötsligt med kalla vindar mot huden - de är dagar gjorda för friluftsliv, för att ha kul i naturen. Så igår fick jag sällskap av ett gäng kontorsråttor från Fors MW för en tripp till naturen. Jag måste dock erkänna att allt inte skedde över en natt förstås men med lite planering var vi klara att åka.

 

Vi har en tradition här på företaget att minst en gång om året åka ner till vår VD´s gård för att på plats se hur våra produkter fungerar i praktiken. Det är bra av flera skäl. Genom att se produkterna i sin rätta miljö kan vi se produkterna genom slutkundens ögon. Vi tvingas konfrontera alla möjliga problem som våra användare möter varje dag. Det är ett sätt att få upp ögonen på för saker att ta i tu med och se över men också vad som redan gjorts riktigt bra. För de som är intresserade fanns det också möjligheter till att testköra maskinerna på plats!

 

Dagar som dessa binder oss samman som människor i ett lag. För vad annat är vi än lagspelare?! Vi får på så sätt bekanta oss med varje länk i kedjan och kan därmed förstå vår roll i den processen. Våra interna utbildningsdagar handlar dock inte bara om arbete. Är man nöjd och glad vill man komma till jobbet nästa dag. Vi körde frågesport om Fors MW på vägen ner, både pedagogiskt och underhållande. En liten kafferast i skogen erbjuder ett helt annorlunda alternativ till vår vanliga omgivning. BBQ anordnad av Leif Fors (Vår VD) med lokala delikatesser från de egna omgivningarna. Det fanns hundratals av olika möjligheter att ha kul tillsammans och kul hade vi!

 

Visst var vi trötta på vägen hem, kontorsråttor som vi är och frisk luft kan vara en sprängande sammansättning. Och visst luktade de flesta av oss rökt skinka men i slutändan spelar det ingen roll! Det som vi kommer att komma ihåg är att det var ännu en härlig dag i trevligt sällskap!

 

// Katri Jugapuu 

 

Ps. Filmen bör ses med ljud!

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies