Nyhet

Jag är stolt!

Vi har haft några fantastiska mässveckor där Fors MW återigen visat sig ligga i framkant på marknaden och verkligen leda utvecklingen i form av nya produkter till som alltid fantastiskt bra prissättning.

 

Fors MW är känt för att stå för god kvalité till ett bra pris. På det har vi byggt vår marknad men detta tilltrots kan man alltid önska mer. I och med den nya lacken som tagits i bruk har vi tagit ytterligare ett steg framåt i finish av produkterna. Utöver det är varje vagn som leveras idag en fröjd att lägga ögonen på. Vagn efter vagn levereras med samma fina kvalité. Som säljare kan man inte vara annat än stolt!

 

Då jag främst ägnar mina dagar åt BIGAB är det där jag vill upprätthålla mig en liten stund. Våra BIGAB vagnar är otroligt fina och omåttligt populära hos sina ägare. När man får möjligheten att stå på mässa och träffa kunderna under några dagar får man många positiva kommentarer. Många är de professionella användare, entreprenörer, som dagarna i ända använder våra vagnar. År i och år ut.

 

Det är inte ofta man möter kunder med problem. Även om det händer. De allra flesta är mycket nöjda med sina vagnar och att de används hårt råder det inget tvivel om. BIGAB är för många en viktig pusselbit i deras dagliga arbete och därmed en produkt som måste fungera. När man tänker på de 30 år av BIGAB försäljning och samtidigt ser till de problem som finns inser man att problemen är få. Vi kan då konstatera att vi genom åren leverat en produkt som fungerar och det är en stor del av framgången kring varumärket BIGAB och det främsta skälet till att BIGAB idag används som ett samlat begrepp för växlarvagnar.

 

Är man bäst får man tyvärr många som vill åka gratis på BIGAB konceptet och dess framgångar, men kopior är alltid ett steg efter. Den senaste utvecklingen vi ser nu på marknaden i form av kopior i undermålig kvalité riskerar att smutskasta hela växlarvagnskonceptet. Jag hoppas att vår branschorganisation arbetar aktivt med att förhindra att så sker!

 

PS. Kom ihåg - det finns bara Ett original!


Göran Carlsson
Försäljningsrepresentant BIGAB

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies