Nyhet

Möt Mavis Li från Kinakontoret!

Dags att träffa ännu en ny medlem i Fors MW familjen. Denna gång är det Mavis Li från vårt Kinakontor som presenterar sig själv lite närmare.  

 

Hej!

 

Jag är så hedrad att få vara en del av Fors MW familjen. Låt mig presentera mig. Mitt namn är Mavis Li. Jag är 26 år gammal. Mitt ansvar är bokföring, logistik och administration hos Fors MW i Kina. Jag tog examen från Xi'an universitet inom finans och ekonomi. Under min universitetsutbildning arbetade jag hårt på att stärka mina teoretiska kunskaper rent praktiskt. Innan jag kom till Fors MW arbetade jag inom ett kinesiskt företag som handelsassistent och därefter arbetade jag hos ett schweiziskt kemiföretag som skattespecialist. Så jag är bekant med Kinas momssystem och hur man arbetar inom ett handelsföretag.

 

Jag växte upp i Norra Kina i en liten stad i Shanxi-provinsen. Norra Kina är lite speciellt men en annorlunda kultur. Det är ett område rikt på röda datum och kol. Speciellt känt för det vita vinet som heter FenJiu. En annan lokal produkt är ett drama som går under namnet Puju. Känt i Kina under namnet Su San Qi Jie, och det dramat har sin hemvist i min hemstad - HongTong.

 

Kina är ett stort land med många nationaliteter. Shanghai är den moderna staden i Kina. Det har varit min dröm sedan barndomsben att leva och bo i denna den "gynnade" staden. Jag vill lära mig nya tankar och nya idéer i denna vackra stad. I framtiden skulle jag vilja bli mer erfaren som revisor, inom logistik och i att projektleda. Fors MW ger mig en rad nya möjligheter att förbättra min yrkeserfarenhet inom flera områden. Fors MW Kina är ett bra team med bra ledare och kollegor. De lär mig saker varje dag inom handel men också om vettiga arbetsmetoder. På många sätt och vis är detta en bättre skola än de flesta universitet. Jag är villig att lära och gillar att jobba i ett team. Att också ha möjligheten att bo och leva i Shanghai ger njutning åt livet.

 

Med Shanghai - world Expo här i staden, välkomnar jag alla att resa till Kina!

 

 

De bästa av hälsningar,
Mavis Li

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies