Nyhet

Stort Tack!

De två senaste veckorna har varit några av de allra bästa i min professionella karriär inom Fors MW. Det har varit underbara veckor såväl på MaskinExpo som på SkogsElmia och jag ber att få tacka alla inblandade parter för några fantastiska dagar som för alltid kommer att finnas i mitt hjärta!


Jag har aldrig varit så stolt som när portarna öppnade på SkogsElmia under förra veckan. Vår monter, som alltid fantastiskt vacker, var fylld med vårt breda produktsortiment. Det bredaste på marknaden för övrigt men inte nog med det. I montern fanns sju riktiga nyheter!


• På plats fanns årets Elmia nyhet. Vår senaste professionella skogsvagn T 16 4 WD under namnet FARMA. Den är inte bara till designers glädje utan också en användares dröm. Denna läckra, manliga och stiliga skogsvagn ådrog sig många blickar på mässan. Det var mässans absoluta höjdpunkt i alla fall om man ska tro alla kommentarer som haglade runt vagnen. Att bara stå och lyssna var en fröjd.
Vagnen ska nu hårdtestas och är i produktion tidigast i januari 2012.

 

• Två nya kranar presenterades under FARMA Generation 2. En C 7,0 m kran med länkarmssystem liksom en uppdaterad version av C 3,8 som nu till kundernas glädje försetts med länkarm.
Kranarna är i produktion under tidig höst.

 

• Två fällhuvuden introducerades på mässan. Dels ett ackumulerande fällhuvud som kan arbeta med flera träd samtidigt samt ett mindre huvud. Båda fällhuvuden är till ett pris som marknaden tidigare inte skådat.
Det ackumulerande huvudet kommer i produktion tidigast januari 2012.
Det mindre fällhuvudet är i produktion under hösten.

 

• På mässan presenterades också en klyv för att klyva stora rejäla timmerstockar. Perfekt för den med stora träd som inte kan läggas direkt i flishuggen utan först måste klyvas. Då är detta ett perfekt verktyg.
I produktion tidigast januari 2012.

 

• Sist men inte minst presenterade vi BIGAB tippvagn T - 10. En 10 tons tippvagn med samma fina kvalité och pris som BIGAB växlarvagnar kommit att förknippas med.
I produktion augusti/september.


Notera!
Vi kommer inom kort att börja presentera alla dessa fantastiska nyheter på både blogg och nyhetssektion på hemsidan. Vi arbetar för tillfället med att uppdatera vår hemsida med matnyttig information om våra nyheter. Så fort det är gjort kommer vi att informera er.


Ulrica Fors Stenmarck
Marknads/Informationschef

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies