Nyhet

Stifta bekantskap med en ny medlem i Fors MW teamet!

Så var det dags att återigen stifta bekantskap med en av våra anställda. Denna gång är det Tanel Robert Kurvits som arbetar sedan några månader tillbaka på vår ordermottagning.

 

Hej!

 

Mitt namn är Tannel. Jag är 33 år gammal och far till två alltsomoftast små söta änglar men som ibland som för alla föräldrar kan upplevas som mer eller mindre jobbiga. Jag bor i den lilla vackra förorten till Keila som heter Tammermaa.


Min karriär hittills är inte ens värt att nämna i alla fall om du frågar mig. Jag menar att man lugnt kan säga att det varit en intressant resa om än lite brokig då jag testat en rad olika positioner inom främst försäljning och då inom byggbranschen. Det tog sin tid men till slut bestämde jag mig för att släppa försäljning som en karriär och göra en helomvändning och testa något helt nytt och nu är jag här!


Den största delen av min fritid går åt till mina barn och Steiner skolan, eftersom mitt äldsta går där. Jag har en rad olika hobbies som intresserar mig. Just nu är jag väldigt inne på MMA (mixed martial arts) och när tid finns brukar jag designa och tillverka smycken i sterling silver i min egna lilla verkstad. Eftersom jag älskar allt som har med musik att göra byggde jag ett estniskt folkinstrument vid namn „väikekannel" för ett par år sen som jag nu vill lära mig att spela. Nyligen har jag också börjat studera tyska.


Här på Fors MW agerar jag i stort sätt som någon sorts mellanhand mellan främst vår eftermarknadsavdelning och fabriken i Saue - men jag hjälper också till med att ta emot kundorder och assisterar i en rad andra frågor. För framtiden hoppas jag att bli betraktad som en eftersökt specialist och pålitlig kollega. Jag vill göra mitt jobb och göra det bra helt enkelt!


Vi hörs!

Tanel


KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies