Nyhet

Stefan Forsman – En i Fors MW teamet!

Det är så åter dags för er att möta ännu en medlem i vårt Fors MW team, Stefan Forsman. Följ med på Stefans intressanta och givande berättelse om såväl sina personliga intressen som hur det känns att bli slagen av sonen i fotboll.

 

Hej !

Mitt namn är Stefan Forsman och jag jobbar som eftermarknadschef på  Fors MW.   Jag kommer närmast från en anställning som Beredningstekniker på Väderstad Verkens eftermarknadsavd. Innan min tid på Väderstad har jag jobbat nästan 20 år som konstruktör på bla. Dometic,Electrolux och SAAB Aircraft både som anställd och på konsultbasis. Samtliga mina tidigare jobb har handlat mycket om konstruktion och produktutveckling i olika former. Och man kan lugnt säga att produkterna varit varierande genom åren allt ifrån vinskåp till stridsplan.

 

Mitt intresse och min övergång till skogs och lantbruks relaterade produkter beror till stor del på min bakgrund och uppväxt.Jag är född och uppväxt på landet närmare bestämt på en gård som heter Vinnerstad ca 8 mil väster om Norrköping ,strax utanför en stad som heter Motala vid sjön Vättern. Jag har tillsammans med mina föräldrar drivit denna gård fram till och med år 2002. Jag har dock aldrig haft lantbruket som min heltidssysselsättning utan alltid haft en anställning som ingenjör och tagit semester från det under perioderna för skörd och vårsådd.

 

Gården som vi drev bestod av ca 200 ha ren spannmålsproduktion. Detta innebär att jag har levt och arbetat större delen av mitt liv med liknande produkter och människor som jag kommer i kontakt med under mitt dagliga arbete på Farma Norden.  Så jag måste säga att det känns helt rätt och lite som att ”komma hem”. Jag hoppas att jag kan dra nytta av dom erfarenheterna när jag nu har tillträtt den här intressanta tjänsten hos Fors MW.

 

Mina tankar runt dom kommande arbetsuppgifterna på Farma Norden kretsar mycket kring kunderna. Jag hoppas och tror att en av grundpelarna i att upprätthålla en god försäljning är att vi på eftermarknad kan ge en god och snabb service. Jag är sedan min tid inom lantbruket väl medveten om vikten att snabbt få ut reservdelar eftersom en stor del av våra kunder är beroende av minimalt stillestånd och även ibland av väder och vind. Om vi kan upprätthålla den höga nivån på service och support kommer kunderna att känna förtroende och säkerligen komma tillbaka när det är dags att byta maskin igen. Jag kommer även att försöka ge en ökad ” feedback ” från eftermarknaden till våran fabrik i Estland så att vi tillsammans kan arbeta för vårat gemensamma mål att befästa Fors MW´s goda position på marknaden.

 

På hemmafronten är jag gift med Cissi sedan 12 år tillbaka. Tillsammans har vi två grabbar Ludvig 13 år och Norton 10 år och tillsammans bor vi i ett hus i Motala.Hela familjen är mycket fotbollsintresserade så mycket av våran lediga tid tillbringas bredvid fotbollsplanen när grabbarna spelar. Jag är också ledare för Ludvigs lag och har varit det sedan han och hans kompisar började spela. Det har varit en rolig resa att följa dom genom åren.Tyvärr har Ludvig börjat bli lite för snabb för sin ”gamla” far så numera behöver jag lite fula knep för att sätta stopp för honom men å andra sidan finns det inget som slår ett par extra kilon när det gäller att spela ”ful” fotboll. Även Norton brinner för fotboll men honom skall jag nog klara av att ta ner ytterligare ett par år.

 

Ett annat stort intresse som jag även delar med min fru Cissi är motorcyklar och då i synnerhet engelska motorcyklar. Tillsamman med min far har jag en mindre samling klassiska engelska järn bla. Triumph , Matchless och BSA och när tid ges drar vi gärna ut på en runda på landsbygden runt Motala och Vättern.

 

På höst och vinter blir det även en del jakt och skidåkning. Vi brukar alltid försöka åka på någon skidresa norrut i Sverige varje vinter. Detta brukar vara ett efterlängtat avbrott för hela familjen under den långa mörka vintern, och dessutom ett ypperligt tillfälle för familjen att göra något tillsammans som uppskattas av alla familjemedlemmar.

 

Detta var allt för mig för denna gång och jag ser fram emot att träffa er alla under vårat kommande samarbete på  Fors MW.  

 

Stefan Forsman

Eftermarknadsansvarig

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies