Nyhet

Svante Högnert – Nu på ny position inom FORS MW!

Hej

Mitt namn är Svante Högnert och är 32 år. Jag upp vuxen på landet strax söder om Trollhättan, 70 km norr om Göteborg. Jag har snart varit en medlem i Fors MW team i 2 år. Innan jag kom till Fors MW hade jag jobbat med skogskranar och maskiner i 9 år, för att innan dess ha läst på skogsgymnasium och därefter till skogsbrukstekniker. Så skogen/lantbruk och dess maskiner har varit en del av mitt liv sedan många år.

 

Jag började min tid hos Fors MW med att jobba på eftermarknadskontoret i Norrköping som controller. Vilket har varit en stor utmaning och gett mig en bra insyn i våra produkter, deras uppbyggnad och hur produkterna har utvecklats med tiden. I Norrköping finns tillgång till allt från det allra senaste till delar för våra allra första kranar och vagnar sedan vi startade med skogsekipage 1992. Detta har gett mig mycket och hjälpt mig att komma in i företaget. 

 

Jag har nu sedan början av oktober gått vidare till inköpsavdelningen och ansvarar för hydraulik och elektronik. Inom dessa områden håller jag nu på att sätta mig in produkterna och lära känna leverantörerna och deras leveransrutiner. Då vi på Fors MW är inne i ett expansivt skede så kommer jag även att jobba med produkt utveckling och framtagandet av nya produkter. Jag hoppas och arbetar för att vi skall kunna utveckla inköpsorganisationen och våra produkter under den kommande tiden, ta till vara på den kunskap vi har i företaget och hjälpa till att försöka att driva utvecklingen framåt. 

 

Då jag är intresserad av naturen så brukar jag spendera min fritid med att vistas i den, det handlar då ofta om jakt, fiske eller bara plocka lite svamp då även min sambo kan tänka sig att följa med ibland. Jag är även aktiv i en av Sveriges största dykföreningar, så om det skulle finnas någon tid över så spenderar jag den gärna under ytan med att studera västkustens marina liv. För att kombinera lite semester med mina intressen så försöker jag att komma i väg till nord Norge för att fiska eller dyka varje år. Bara att uppleva Norges fjordar och midnattsolen är en helt otrolig upplevelse och avkoppling, att sedan kombinera detta med fiske eller dykning i glada vänners lag – ja, då trivs jag som fisken i vattnet.    

 

// Svante Högnert

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
CLUB BIGAB
AS FORS MW @ 2016 | Cookies