Gillar du att göra avtryck?

Fors MW, ett internationellt verkstadsföretag inom maskinbranschen, söker flera passionerade regionsansvariga som kommer att vara en viktig del av vårt framgångsrika team. Fors MW driver de tre marknadsledande varumärkena BIGAB växlarvagnar, FARMA skogsprodukter samt NIAB traktorprocessorer. Koncernen har 150 anställda med huvudkontor i Estland samt dotterbolag i Sverige och Kina. Försäljningen sker globalt världen över.
 
Längtar du efter en ny utmaning i livet? Då har vi kanske rollen för dig. Vi söker nu personer med bred erfarenhet av att arbeta med försäljning inom maskinbranschen, alternativt dig som brinner för våra produkter och har en användares erfarenhet och perspektiv. Du ska gilla utmaningar, vara nyfiken, motiveras av att ha ett helhetsansvar och såväl kunna driva självständigt arbete som vara en bidragande del i ett större sammanhang.
 
Tjänsten som Regionsansvarig (Area sales manager) på Fors MW innebär att du tar ett helhetsansvar för företagets försäljning och framgång i din region. Som regionansvarig är du företagets ansikte utåt. Du har som uppgift att stötta våra återförsäljare i deras försäljning av våra produkter och på så vis vara drivande i arbetet med att öka marknadsnärvaron i din region.

Då Fors MW värderar relationen med våra slutkunder och användare högt kommer du även att agera kontakt och bollplank gentemot slutkunder. För oss står kundnyttan i fokus, och därför är det viktigt att du ett stort intresse samt förståelse för våra produkter, och förmågan att lyssna in så att du kan assistera våra kunder och återförsäljare på bästa möjliga sätt.  


I arbetet ingår även att förbereda inför och delta på mässor, initiera och driva aktiviteter med våra återförsäljare, visst eftermarknadsarbete och mycket mera. Kort uttryckt är detta en tjänst för dig som stimuleras av att att göra affärer, ha många bollar i luften, mycket kontakt med människor och älskar att driva saker framåt.
 
Vi söker i rekryteringen flera personer regionalt placerade i landet. Rollen innebär en hel del resande, även om arbetet utgår från bostaden. Vi har inte förbestämt vilka orter personerna ska verka ifrån, utan kommer att anpassa dessa utefter var vi hittar de mest lämpade kandidaterna. Då vi internt i bolaget kommunicerar mycket på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med detta. Det finns möjligheter att arbeta gentemot andra marknader än den svenska varvid språkkunskaper är meriterande. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande ur ett brett åldersspann.  Vi lägger stor vikt vid din person, dina erfarenheter och dina referenser.
 
För rätt person är detta en väldigt stimulerande och utvecklande roll. Du kommer att arbeta mot tydliga mål, med korta beslutsvägar men har också stor frihet att själv planera upplägget av ditt arbete. Fors MW har som ambition att vara en attraktiv arbetsgivare och förutom att du får arbeta med marknadens bästa produkter erbjuder vi även goda anställningsvillkor samt en öppen och prestigelös företagskultur. Fors MW har en låg personalomsättning vilket till stora delar beror på att vi låter våra medarbetare utvecklas och växa i företaget .
 
Ansökan med meritförteckning skickas till Farma Norden AB, Hornsväg 2, 605 97 Norrköping alternativt candidates@forsmw.com . Sista ansökningsdag är 30 september 2012. För mer information kontakta Anna Tinglöf på telefon 0738 – 258 257.

 

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi förbehåller oss rätten till ändringar av specifikationer utan föregående information. Alla bilder är enbart avsedda att vara illustrativa.